top of page

Lindy Hop Sınıfı I Başlangıç Seviye

Thu, Jun 26

|

Shine dans stüdyosu

Lindy Hop, 1920’lerden Harlem New York’da siyah Amerikalıların swing müziğinden ilham alarak ortaya çıkardığı bir eşli dans biçimidir.


Kontenjanımız dolmuştur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Lindy Hop Sınıfı  I  Başlangıç Seviye
Lindy Hop Sınıfı  I  Başlangıç Seviye

Saat ve Yer

Jun 26, 2025, 7:30 PM – 8:30 PM

Shine dans stüdyosu, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Kavaklıdere, Tunus Cd. 46/3, 06680 Çankaya/Ankara, Turkey

Bu Etkinlik Hakkında

Bir çok otantik caz dans ve sosyal dans biçimiyle tarihsel akrabalığı olan Lindy Hop aynı yaratıcı, ritmik ve özgürleştirici ruhu paylaşır. 

Eğitmenimiz Elif Deniz Ülker ve Özcan Keklik tarafından verilecek başlangıç seviyesi derslerimiz Lindy Hop dansıyla tanışmak isteyen herkesin katılımına açıktır.

Derslerimiz her Perşembe 19.30-20.30  arası yapılacaktır. Kayıtlarınız 4 haftalık süre için geçerli olup, her 4 haftada bir kayıt yenileyerek derse devam edebilirsiniz. Ayrıca her Pazar 18.30-19.30 aralığında pratik saatimiz vardır.

Ön kayıt yaptırdıktan sonra size geri dönüş yapacağız. 

Sevgiler

Bu Etkinliği Paylaş

Dj Kopyası (Instagram Gönderisi (34))-3_edited.jpg

CONTACT US

Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi 46/3 Kavaklıdere- ANKARA

info@shinedans..com  |  Phone: 0 533 732 2089

Bizden haberler için üye olun.

bottom of page