top of page

Yeni Lindy Hop Sınıfımız Başlıyor

09 Mar Per

|

Shine dans stüdyosu

Lindy Hop, 1920’lerden Harlem New York’da siyah Amerikalıların swing müziğinden ilham alarak ortaya çıkardığı bir eşli dans biçimidir. Dansın doğası, müzikle ve partnerle güçlü iletişim, ve doğaçlamaya dayanır.

Yeni Lindy Hop Sınıfımız Başlıyor
Yeni Lindy Hop Sınıfımız Başlıyor

Saat ve Yer

09 Mar 2023 19:30 – 20:30

Shine dans stüdyosu, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Kavaklıdere, Tunus Cd. 46/3, 06680 Çankaya/Ankara, Turkey

Bu Etkinlik Hakkında

Bir çok otantik caz dans ve sosyal dans biçimiyle tarihsel akrabalığı olan Lindy Hop aynı yaratıcı, ritmik ve özgürleştirici ruhu paylaşır. 

Eğitmenimiz Defne Kırmızı tarafından verilecek başlangıç seviyesi derslerimiz Lindy Hop dansıyla tanışmak isteyen herkesin katılımına açıktır.

Derslerimiz her Perşembe 19.30-20.30  arası yapılacaktır. Kayıtlarınız 4 haftalık süre için geçerli olup, her 4 haftada bir kayıt yenileyerek derse devam edebilirsiniz. 

Ön kayıt yaptırdıktan sonra size geri dönüş yapacağız. 

Sevgiler

Bu Etkinliği Paylaş

Embrace Instagram Post (Web sitesi)-3.jpg

İLETİŞİM 

Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi 46/3 Kavaklıdere  ANKARA TÜRKİYE


Etkinliklerimizden haberdar olmak için mail listemize katılın.

Teşekkür Ederiz


Shine Dans Stüdyosu Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak çalışmaktadır. 
bottom of page